Συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο του δήμου Παλλήνης κ.Φώτη Αβαρκιώτη, Φεβρουάριος 2017

Μικροί Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον 2016-2017

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Τη Παρασκευή 3/2/2017, η δημοσιογραφική ομάδα του Περιβαλλοντικού Προγράμματος ‘’Ανακύκλωση-Σχολικός Κήπος-Μικροί δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον’’,υποδέχτηκε στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γέρακα, τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο της διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης, ηλεκτροφωτισμού και πολιτικής προστασίας του Δήμου Παλλήνης, κ. Φώτη Αβαρκιώτη, από τον οποίο πήρε συνέντευξη. Ο σκοπός της συνέντευξης ήταν η πληροφόρηση σχετικά με το τρόπο που λειτουργεί η διαχείριση των κοινών απορριμμάτων που καταλήγουν στη χωματερή και η οργάνωση και αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων ανακύκλωσης του δήμου καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή στους δύο αυτούς τομείς.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο καλεσμένος μας, μας ενημέρωσε γα το νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα του δήμου  σχετικά με την ανακύκλωση ,  το 'Follow Green'' , στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν, εκτός από τους δημότες και τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης.

http://www.protogymnasiogeraka.gr/index.php/ekpaideftika-programmata/periballontika/234-anakiklosi-sxolikos-kipos-mikroi-dimosiografoi.html?start=10

Συγγραφέας: 
1gymgerakas