Ένα απλό , αλλά τόσο νόστιμο πρόγευμα

 

Είχαμε  αρκετούς ενδοιασμούς, όταν αποφασίσαμε  να το προσφέρουμε ως  πρόγευμα στα  παιδιά. Τελικά όμως  πέσαμε έξω. Το μπρόκολο και το κουνουπίδι του κήπου μας - γι΄αυτά ήταν οι φόβοι μας -  άρεσε  πολύ  και καταναλώθηκαν όλα  από  τους  μαθητές μας.  Φυσικά δεν τα προσφέραμε μόνα τους. 

Συνοδεύτηκαν από μοναδική κεφαλογραβιέρα Μυστακέλλη, ζεστό ψωμί, πασπαλισμένο με ρίγανη  και  μυρωδάτο βραβευμένο  λάδι «Ελαιών Όλβια»  και φυσικά μπόλικο λεμόνι από πάνω του.  Όλα αυτά συνετέλεσαν σε μια μοναδική γεύση, που πολύ εκτιμήθηκε από τους μαθητές.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους μας προμήθευσαν τα υλικά (Αντώνη Καλδέλλη,Μιχάλη Τζωρτζή)  και φυσικά στις  εκπαιδευτικούς,  που τα ετοίμασαν (Βάσω Φυντάνη), και τα σέρβιραν (Ελένη Βαμβακά,Κυριακή Παπάλα και Χρύσα Βαλεντίνου).

Συγγραφέας: 
Ελένη Βαμβακά