ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΣΥΜΕΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ NEWSLETTER TOY ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ QUALITYNET FOUNDATION - ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το QualityNet Foundation, και το εκπαιδευτικό του τμήμα Βιωματικό Σχολείο, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά των εκπαιδευτικών όλης της χώρας να κρατήσουν την επικοινωνία με τους μαθητές τους οργανώνοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προσφέροντας τα εκπαιδευτικά υλικά (σχέδια μαθήματος, φύλλα δραστηριότητας, ενημέρωση) σε ψηφιακή μορφή που διαθέτει. Μεταξύ αυτών είναι και:
1. Δύο ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ για το ποταμό ΣΤΡΥΜΟΝΑ και το όρος ΚΕΡΚΙΝΗ που δημιούργησε ο Μαθηματικός ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ για τις ανάγκες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εκπονήθηκαν και εκπονούνται στο Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών. Το ψηφιακό υλικό προωθεί τον Στόχο 15 «Ζωή στην Στεριά». Κατευθυνόμαστε στην διεύθυνση: https://inactionforabetterworld.com/just4fun-goal15-material/
και ψάχνουμε την παράγραφο οι εκπαιδευτικοί προτείνουν…. για να κάνουμε κλικ στη λέξη παιχνίδια.
2. Βίντεο με θέμα: «Η πολιτισμική και η διατροφική αξία της Μικρασιάτικης Κουζίνας». Υλοποιήθηκε από τον ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΣΥΜΕΩΝ Μαθηματικό του Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών (Τύχη Αγαθή Μικρασιάτη στην Καταγωγή). Το ψηφιακό υλικό προωθεί τον Στόχο 11 «Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες». Κατευθυνόμαστε στην διεύθυνση:
https://inactionforabetterworld.com/just4fun-goal11-material/
και ψάχνουμε την παράγραφο οι εκπαιδευτικοί προτείνουν…. για να κάνουμε κλικ στη λέξη ενημέρωση.
3. Aνάρτηση στο Φωτόδεντρο Ανοικτής Εκπαιδευτικής Πρακτικής (ΑΕΠ) του ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΣΥΜΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ με θέμα: ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Το ψηφιακό υλικό προωθεί τον Στόχο 13 «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ». Κατευθυνόμαστε στην διεύθυνση:
https://inactionforabetterworld.com/just4fun-goal13-material/
και ψάχνουμε την παράγραφο οι εκπαιδευτικοί προτείνουν…. για να κάνουμε κλικ στη λέξη ενημέρωση.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
 

Συγγραφέας: 
gymkoimis