Ημέρα χαράς για τρεις μαθητές μας

Βραβεύτηκαν σε Παλλεσβιακό διαγωνισμό

……………………………………

# Ημέρα χαράς η σημερινή για το σχολείο μας, αφού δύο μαθήτριες και ένας μαθητής μας απέσπασαν τρία δεύτερα βραβεία στον Παλλεσβιακό λογοτεχνικό διαγωνισμό «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα». Η απονομή έγινε στην αίθουσα του περιφερειακού Συμβουλίου στις 12.30μ.μ. Αρκετά παιδιά μίλησαν και στην τοπική τηλεόραση, που θα παρουσιάσει το βράδυ αναλυτικό ρεπορτάζ.

…………………………………………

# Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι μαθήτριες Γεωργία Λυμπεροπούλου και Βικτώρια Μουστάκα της Γ΄ Τάξης για ζωγραφικά τους έργα, που έκαναν πέρυσι. Η πρώτη είχε υποβάλλει μια ζωγραφιά της ανθισμένης φύσης με τίτλο «Πόσο μου αρέσει η Άνοιξη». Η δεύτερη είχε υποβάλλει μια ζωγραφιά εμπνευσμένη από την υπαίθρια σκακιέρα που φτιάξαμε με τίτλο «Παίζοντας σκάκι»

……………………………………..

#Ο τρίτος ήταν ο μαθητής μας Κυριάκος Κύρου, της Ε΄ Τάξης , (που φέτος μεταγράφηκε σε σχολείο της Μυτιλήνης) και βραβεύτηκε για το λογοτεχνικό του κείμενο «Μεγαλώνοντας σε ένα Οικολογικό Σχολείο». Στο κείμενό του περιέγραφε όλες τις περιβαλλοντικές πρακτικές της σχολικής μας μονάδας στις οποίες πήρε μέρος από την Α΄ Δημοτικού (σχολικός κήπος, παρασκευή κομπόστ, διατροφικό πρόγραμμα, συγκομιδή εσπεριδοειδών σχολικής αυλής κ.λπ.) .

……………………………………………

# Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Β.Αιγαίου - Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και τον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δ.Σ Μυτιλήνης και συμμετείχαν μαθητές από Δημοτικά Σχολεία της Λέσβου. Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά, που διακρίθηκαν και τους ευχόμαστε να έχουν στην μαθητική τους ζωή τους κι άλλες ανάλογες επιτυχίες σαν και αυτήν.

 

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ