Οικολογικά φωτιστικά  στο σχολείο

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΜΕ  ΝΕΟΥΣ  ΤΥΠΟΥ LED

# Ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα η αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας λαμπτήρων με νέους τύπου led,  ώστε να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας.

…………………………………….

#Με την αντικατάστασή τους εκπληρώνουμε ακόμα έναν από τους στόχους μας στα πλαίσια του δικτύου «Οικολογικά Σχολεία», όπου συμμετέχουμε εδώ και 4χρόνια. ώστε να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας.  

……………………………………

# Όλο το ηλεκτρολογικό υλικό μας το παραχώρησε δωρεάν η  εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή της στο αίτημά μας . Η εταιρεία μας απέστειλε 37 σκάφες, 64 διπλούς λαμπτήρες και 4 προβολείς led για εξωτερικό φωτισμό του σχολείου.

…………………………………….

# Ευχαριστούμε επίσης τον Σταύρο  Τράτα, που μετέφερε το υλικό στο σχολείο μας. καθώς και την Σχολική Επιτροπή, που πλήρωσε τους ηλεκτρολόγους για την τοποθέτησή τους. Το κόστος αυτό ήταν αρκετό μια και σε  πολλά σημεία έπρεπε να γίνουν νέες καλωδιώσεις και να περαστούν και καινούργια κανάλια.

……………………………………………..

# Η αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα (τύπου led), προβλεπόταν στον Οικολογικό Κώδικα του σχολείου,  που έχουμε εκδώσει από το 2018.

…………………………………………

#  Παράλληλα με την τοποθέτηση των νέων προβολέων το σχολείο  θα φωτιστεί εξωτερικά και θα αναδειχτεί τα  αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του .

 

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ