Βραβείο για τις ερευνητικές μας δραστηριότητες

- Η ομάδα «Μικροί εξερευνητές» του σχολείου

απέσπασε το 2ο βραβείο και χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ

στον 1ο διαγωνισμό Καινοτομίας και Έρευνας, του  Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

# Με απονομές βραβείων στους μαθητές, που διακρίθηκαν τη φετινή χρονιά κύλησε η Πέμπτη 24/6/2021.  Το σχολείο τίμησε τα παιδιά που διακρίθηκαν, αλλά και όσα συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς, αφού το ίδιο σημαντική με τη διάκριση είναι και η συμμετοχή.

…………………………………….

# Η πρώτη βράβευση αφορούσε τους μαθητές που συμμετείχαν στον 1ο διαγωνισμό Καινοτομίας και Έρευνας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και απέσπασαν το 2ο βραβείο και χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ. Η διάκριση τους απονεμήθηκε για την ερευνητική εργασία, που υπέβαλε το σχολείο «Προσεγγίζω το παρελθόν με τα εργαλεία του σήμερα και του αύριο»- με υπεύθυνο τον Διευθυντή Αντώνη Βάλεση.

……………………………….

# Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι μαθητές Αργύρης Τσούρος, Αγγελική Καραγκούνη, Μιχαέλα Καραδημητράκη, Μυρσίνη Καραδημητράκη, Ευαγγελία Κουρασάνη, Δημήτρης Καραχαρίσης, Χρήστος Λημνιός, Κυριάκος Κύρου, Παναγιώτα Γιάννακα, Μυρσίνη Τσούρου και Μαριάννα Σιδερά.

…………………………………..

# Τα βραβεία (που συνοδεύονταν και από ηλεκτρονικά δωράκια) απένειμε ο Αναπληρωτής καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Χρήστος Καλλονιάτης.

 

 

# Για την βράβευσή μας στον διαγωνισμό αυτόν δεχτήκαμε συγχαρητήρια επιστολή από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κ. Μ. Παπαδανιήλ την οποία και παραθέτουμε.

Συγγραφέας: 
Ελένη Βαμβακά