ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι.
Η ανάπτυξη της Εταιρίας, το πέρασμα της σε ένα υψηλότερο επίπεδο λειτουργίας και απόδοσης καθώς και η πρόσληψη νέων στελεχών και επιστημονικού προσωπικού τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν την επιτακτική ανάγκη αναμόρφωσης των γραφείων μας, ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητοι χώροι εργασίας που θα μπορέσουν να υποστηρίξουν σωστά τη λειτουργία μας, άμεσα αλλά και για τα επόμενα έτη.
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η ανακαίνιση των γραφείων μας θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στις ημερομηνίες θα ενημερωθείτε άμεσα.
Εμείς βέβαια δεν θα σταματήσουμε να είμαστε στην διάθεσή σας Δευτέρα - Παρασκευή από 8:30 - 16:00. Στην προσπάθειά μας να εξυπηρετηθείτε καλύτερα το διάστημα αυτό, θα θέλαμε να αντικαταστήσετε όσο και όπου αυτό είναι δυνατόν την τηλεφωνική επικοινωνία με ηλεκτρονική (e-mails). Εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς τον παραλήπτη εμείς θα φροντίσουμε να παραλάβει το αρμόδιο τμήμα το μήνυμά σας.
Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των τμημάτων είναι οι εξής:
Γραμματεία: secretariat@eepf.gr
Λογιστήριο: lena@eepf.gr
Blue Flag: blueflag@eepf.gr
Green Key: greenkey@eepf.gr
Εκπαιδευτικά Προγράμματα: education@eepf.gr
Ευρωπαϊκά Προγράμματα: eu.projects@eepf.gr
Θέματα Φύσης: mgletsos@eepf.gr
Παρακαλούμε πάντα να συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο/επωνυμία και τηλέφωνο) ώστε να μπορούμε εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Εάν πάλι είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με κάποιο από τα τμήματα, για το διάστημα που διαρκεί η ανακαίνιση, οι τηλεφωνικοί αριθμοί για το κάθε τμήμα είναι οι κάτωθι:
1. 210.3224944 Γραμματεία/Εκδρομές/ΘέματαΦύσης/Εκπαιδευτικά Προγράμματα
2. 210.3314563 Τμήμα Green Key
3. 210.3255341 Τμήμα Γαλάζια Σημαία
4. 210.3225285 Λογιστήριο
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και θα είμαστε στη διάθεσή σας για να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει αυτό το διάστημα.

Χριστίνα