Ο λογαριασμός μου

Εγγραφή χρήστη στην πλατφόρμα (website) των Οικολογικών Σχολείων:

Η διαδικασία εγγραφής χρήστη απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετέχουν ή θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απο τον Οκτώβριο 2016 εφαρμόζεται νέα διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 1. Για σχολεία που συμμετέχουν πρώτη φορά στο πρόγραμμα ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός συμπληρώνει την παρακάτω φόρμα για δημιουργία λογαριασμού χρήστη.
  Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας Α) προχωράτε στην καταχώρηση της σελίδας του σχολείου, Β) δηλώνετε το θέμα της χρονιάς και Γ) αργότερα καταχωρείτε τις δραστηριότητες του σχολείου.
 2. Για σχολεία που συμμετείχαν και παλιότερα στο πρόγραμμα (μπορείτε να τα βρείτε με αναζήτηση στον κατάλογο):
  • Αν υπάρχει ήδη λογαριασμός χρήστη του υπεύθυνου εκπαιδευτικού μπορείτε να εισαχθείτε στο σύστημα (login)  στο www.ecoschools.gr/user/login
   Αν έχετε ξεχάσει το συνθηματικό εισόδου (password) μπορείτε με το email σας να βγάλετε νέο κωδικό στο www.ecoschools.gr/user/password
  • Αν δεν υπάρχει λογαριασμός χρήστη του υπεύθυνου εκπαιδευτικού τότε υποβάλλετε το αίτημα στη φόρμα που βλέπετε παρακάτω και περιμένετε τις σχετικές οδηγίες που θα σας έρθουν μόλις ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ

 • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε πεζά γράμματα και σωστό τονισμό!.
 • Ελέγξτε προσεκτικά το email σας! Αν το συμπληρώσετε λάθος δε θα σας έρθει μήνυμα και δε θα είναι δυνατή η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας!
 • Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία με προσοχή.
 • Η διαδικασία της έγκρισης μπορεί να πάρει από 1-5 μέρες.