Ανακοίνωση νικητών του Διαγωνισμού για το καλύτερο Σχέδιο Μαθήματος-Litter Less Plus

Στις 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Διεθνές Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση FEE η τελευταία διαδικτυακή συνάντηση για τη διεθνή εκστρατεία Litter Less Plus, όπου συγκεντρωθήκαμε για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά μας κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Ήταν επίσης μια ευκαιρία να συγχαρούμε τους τέσσερις νικητές του Διαγωνισμού για το καλύτερο Σχέδιο Μαθήματος, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας Litter Less Plus. Τέσσερις φανταστικοί εκπαιδευτικοί από την Πορτογαλία, τη Σερβία, την Ελλάδα και την Ινδία βραβεύτηκαν για τα καινοτόμα σχέδια μαθήματος που εμπλέκουν τα παιδιά και τους νέους στη λήψη μέτρων για τη μείωση των απορριμμάτων και των αποβλήτων, καθώς και για την προώθηση της υπεύθυνης παραγωγής και κατανάλωσης.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Victor Moreira Martins, Aleksandra Filipovic, Eleni Kioroglou and Dr. Shilpy Aurora για τις εξαιρετικές δουλειές τους !

Ειδικά συγχαρητήρια αξίζουν στην εκπαιδευτικό Ελένη Κιόρογλου από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, η διάκριση της οποίας κατέταξε την Ελλάδα στην 3η θέση παγκοσμίως !

Δείτε εδώ τα Σχέδια Μαθήματος που διακρίθηκαν και εδώ τη διαδικτυακή βράβευση των εκπαιδευτικών.

 

 

Χριστίνα