ΨΗΦΙΖΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BRAVO SCHOOLS

ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ URL ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/gymnasio-koimhshs-serrwn.385.html

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΨΗΦΙΖΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ¨ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ¨ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΩΘΗΣΗ ΚΑΤΑ 20% ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ...

Το "Οικολογικό" Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών συμμετέχει με το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης "Ποταμός Στρυμόνας, πηγή ζωής για το νομό Σερρών" στον  δεύτερο Πανελλήνιο διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS που διοργανώνει το Βιωματικό Σχολείο, εκπαιδευτικό τμήμα του QualityNet Foundation (Δίκτυο των Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών). Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία “Bravo Schools” υλοποιείται σε συνεργασία με το World Largest Lesson (αναγνωρισμένο οργανισμό εκπαίδευσης από τον ΟΗΕ, την UNICEF και την UNESCO), με στόχο την ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που σχετίζονται με τους «17 Παγκόσμιους Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Στο περσινό πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS  το πρόγραμμα του Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών «Η γεωθερμία ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και η αξιοποίησή της στον νομό Σερρών» διακρίθηκε ανάμεσα σε 202 σχολεία και άνω των 500 συμμετοχές, βραβεύτηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στον στόχο 7 «Φτηνή και καθαρή ενέργεια» και εντάχθηκε στο διεθνές «Δίκτυο Σχολείων για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης» (SGDs school club). Το ¨ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ¨ Γυμνάσιο Κοίμησης Σερρών χρίστηκε επίσημα πρεσβευτής των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και το βίντεο του προγράμματος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του SGDs school club για χρήση και αξιοποίησή του από άλλες σχολικές μονάδες.

 

Συγγραφέας: 
gymkoimis