ΕΛΑΙΟΨΩΜΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ
Στα πλαίσια του μαθήματος Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων, οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γεωπονίας - Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής παρασκεύασαν ελαιοψωμάκια, κατάλληλα για ένα υγιεινό δεκατιανό ή απογευματινό σνακ. Η ελιά και αποτελεί το κατεξοχήν δημοφιλέστερο προϊόν του νησιού γενικά αλλά και ειδικότερα της περιοχής του Πλωμαρίου. Βασικό συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής και εξαιρετικά θρεπτικό!
Η υπεύθυνη καθηγήτρια
Κοσμά Αναστασία ΠΕ 88.01
Ημερομηνία καταχώρησης:
Κυριακή, Μάρτιος 13, 2022 - 19:40