ΕΛΑΙΟΨΩΜΑΚΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ

Στα πλαίσια του μαθήματος Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων, οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γεωπονίας - Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής παρασκεύασαν ελαιοψωμάκια, κατάλληλα για ένα υγιεινό δεκατιανό ή απογευματινό σνακ. Η ελιά και αποτελεί το κατεξοχήν δημοφιλέστερο προϊόν του νησιού γενικά αλλά και ειδικότερα της περιοχής του Πλωμαρίου. Βασικό συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής και εξαιρετικά θρεπτικό! 

 

Η υπεύθυνη καθηγήτρια

Κοσμά Αναστασία ΠΕ 88.01

Συγγραφέας: 
Αναστασία Κοσμά