ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ

Στα πλαίσια του μαθήματος Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων, οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γεωπονίας - Τροφίμων και Περιβάλλοντος παρασκεύασαν ένα υγιεινό σουφλέ λαχανικών με κύριο συστατικό το σπανάκι. Ένα λαχανικό με μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Το σπανάκι συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος. Ταυτόχρονα οι μαθητές γνώρισαν τα οφέλη του και αναζήτησαν τρόπους να το συμπεριλάβουν στην διατροφή τους.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια: Κοσμά Αναστασία

Συγγραφέας: 
Αναστασία Κοσμά