Τα νέα του Μάη στο Σχολείο μας !

Ο χώρος φύτευσης στην βορινή πλευρά του Σχολείου καθαρισμένος από το Δήμο Παλλήνης.
Οι κυρίες του <we4all> στην προσφορά των πρίνων!
Τα παιδιά του Σχολείου βοηθούν στην φύτευση των δέντρων.
Τα κορίτσια μας ποτίζουν για πρώτη φορά τα δέντρα μετά το φύτεμα!
Όλα τα δέντρα (10) φυτεμένα πλέον στο βορινό χώρο του Σχολείου!
Παιχνίδι στο προαύλιο μετά τη φύτευση!

Ο χρόνος τρέχει γοργά κι έτσι γυρίζοντας από τις διακοπές του Πάσχα προγραμματίσαμε την φύτευση δέντρων στην βορινή πλευρά του Σχολείου. Τα παιδιά από τις αρχές του Απρίλη ,με την προτροπή του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων , άρχισαν να οργανώνονται για την επιλογή δέντρων ανά τάξη.

 Για την όλη προσπάθεια ενημερώθηκε ο Διευθυντής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ,οπότε η δράση ξεκίνησε με συνεργείο κηπουρών του Δήμου Παλλήνης και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Μαϊου 2022 . Στην πρόσκληση της Σχολικής κοινότητας ανταποκρίθηκε η ΑΜΚΕ <we4all> ,η οποία μας παραχώρησε 10 δέντρα ! Τα παιδιά με τους γονείς τους , μέλη του Συλλόγου Γονέων και Εκπαιδευτικοί γιόρτασαν το γεγονός σαν μιά γιορτή!!! Ως και μουσική , λιχουδιές και αθλοπαιδιές στο προαύλιο του Σχολείου περιλάμβανε η δράση.

 Καλή συντήρηση τώρα στους 10 πρίνους που φυτέψαμε! Κάθε τάξη θα υιοθετήσει ένα δέντρο για το πότισμά του ώστε  όλα να στεριώσουν και να μεγαλώσουν!

 Από αύριο 17 Μάη 2022 τα τμήματα Γ'1 ,Γ'2 και Ε' θα επισκεφθούν τα ΚΕΠΕΑ  Αργυρούπολης και Ελευσίνας στα πλαίσια των Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων της Σχολικής μας Μονάδας.

 Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να έχουμε στο νού μας την Προστασία του Περιβάλλοντος όπου κι αν βρισκόμαστε!

Συγγραφέας: 
Παπαγγελοπουλος...