Παραγωγή φυσικού χυμού από πορτοκάλια και ρόδια
Θεματική ενότητα: Ποιότητα ζωής (Υγιεινή διατροφή)
Υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Β και Γ τάξης στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος.
Στόχοι: Καλλιέργεια κινητικών δεξιοτήτων στο πλύσιμο, κόψιμο και στύψιμο φρούτων.
Καλλιέργεια θετικής στάσης στην κατανάλωση φρούτων και φυσικών χυμών.
Δημιουργία κλίματος συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.
Προηγήθηκε συζήτηση με τα παιδιά για τη θρεπτική αξία του φυσικού χυμού έναντι των τυποποιημένων και τη συμβολή στη μείωση των απορριμμάτων.
Αξιολόγηση: Ενθουσιάστηκαν με τη δραστηριότητα και με τον χυμό που έφτιαξαν μόνοι τους!
Ημερομηνία καταχώρησης:
Τρίτη, Νοέμβριος 28, 2023 - 22:32