Διδάσκοντας τους παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης

https://blogs.sch.gr/niprizartri/2023/12/07/didaskontas-toys-17-pagkosmi...

Διδάσκοντας τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης .

Global project “The way to sustainability ” 2023-2024

To Νηπιαγωγείο Ριζαριού ενωνει τη φωνή του  με εκατονταδες χιλιάδες παιδιά και αναλαμβάνει ενεργό δράση !Διδάσκουμε τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης στους μαθητές μας για ένα καλύτερο αύριο ,για μια καλύτερη ζωή!

INTRODUCING THE GLOBAL GOALS to little children in 30 MINS to little children
17 global sustainable development goals for a better tomorrow, for a better life!

Συμμετέχουμε με δράσεις για την προστασία του περιβαλλοντος ,για την κλιματική αλλαγη ,την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας ,την φροντίδα του σχολικού μας κήπου ,την καλλιέργεια ενσυναίσθησης και τη δεντροφύτευση!

Στόχοι για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (SDGs)

Οι Στόχοι για την Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι 17 στόχοι-προτεραιότητες που αφορούν έναν αριθμό σημαντικών ζητημάτων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: τερματισμός της ακραίας φτώχιας, ποιοτική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, ίσες ευκαιρίες για όλους και προώθηση καλών πρακτικών στην κατανάλωση και την παραγωγή, η οποία θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός πιο υγιούς και πιο καθαρού πλανήτη.

Το παγκόσμιο έργο που θα υλοποιηθεί τη χρονιά που διανύουμε θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές απ όλο τον κόσμο να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και κυρίως θα ασχοληθούμε με τον στόχο 15 (ζωη στη στεριά). 

Συγγραφέας: 
Anna Magkiosi