Διοργανωση εκδήλωση STEM και ρομποτικής στον αυλειο χώρο του σχολείου

Εκδήλωση επίδειξης STEM και  ρομποτικής σε συνδυασμό με τα οφέλη ενός πράσινου περιβαλλοντος ,με θέμα “Περιπέτειες σε μια καταπράσινη πόλη»

https://blogs.sch.gr/niprizartri/2024/02/18/ekdilosi-rompotikis-sto-scholeio-mas/Εκδήλωση με επίδειξη ρομποτικής διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2024 ,στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Ριζαριού, που συμμετέχει ως επίσημος εταίρος στην νέα STEM DISCOVERY CAMPAIGN 2024, με προσκεκλημένους τους γονείς των παιδιών . Και φυσικά πρωταγωνιστές ήταν οι μικροί μας μαθητές που μας κατέπληξαν με τις επιδόσεις τους.

Με την ενσωμάτωση των ΤΠΕ , STEM και ρομποτικής στη διαδικασία μάθησης και μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες, δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν γενικές δεξιότητες, να μάθουν περισσότερα για την τεχνολογία και να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη, καθώς η διαδικασία μάθησης είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο ελκυστική γι’ αυτά.

Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στα παιδιά της προσχολικής εκπαίδευσης, όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες και να τα προετοιμάσουμε να γίνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες της αυριανής κοινωνίας.

Συγγραφέας: 
Anna Magkiosi