Ένα αλλιώτικο γλυκό εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα!

Οι μαθητές της Α τάξης γνωρίζουν αγνά υλικά της γης με σπουδαία διατροφική αξία. Ελαιόλαδο, ξηροί καρποί,  μέλι, πετιμέζι, σουσάμι, σπόροι παπαρούνας, αλεύρι ανακατεύονται και  δημιουργούν ένα αλλιώτικο γλυκό εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα σε συνταγή του σεφ Κώστα Βάσαλου, όπως το φαντάστηκε από τις περιγραφές του Αθήναιου στους «Δειπνοσοφιστές». Μαθητές και καθηγητές το διασκέδασαν και του χρόνου θα πειραματιστούν και με νέες συνταγές!

Συγγραφέας: 
Mitsi