Επίσκεψη σε Κτηνιατρείο

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, το τμήμα Α2 Γυμνασίου επισκέφθηκε το κτηνιατρείο «Vet Care- Γιώργος & Μιχάλης Διακοσάββας» @Vet Care Rhodes.

Ο κτηνιάτρος κ. Γιώργος Διακοσάββας George Diakosavvas ξενάγησε τους μαθητές/τριες στον χώρο του κτηνιατρείου, τους εξήγησε πώς να φροντίζουν τα κατοικίδια τους, τι να αποφεύγουν, ποιες τροφές τους κάνουν καλό και ποιες είναι επικίνδυνες για τα ζώα. Επίσης, ενημέρωσε τους μαθητές/τριες για τις ασθένειες των ζώων και πως αυτές αντιμετωπίζονται.

Οι μαθητές/τριες πληροφορήθηκαν για τα δικαιώματα των ζώων, τους κανόνες ευζωίας τους, τις υποχρεώσεις που έχουν οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς αλλά και για την εγκατάλειψη, την κακοποίηση, την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.

Ο κ. Γιώργος απάντησε με ευχαρίστηση στις ερωτήσεις που είχαν καταγράψει οι μαθητές/τριες και έλυσε όλες τους τις απορίες!

Στο τέλος της επίσκεψης, οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα προϊόντα που πωλούνται σε ένα κατάστημα pet shop και να ψωνίσουν αξεσουάρ για τα κατοικίδια τους.

Συγγραφέας: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜ...