Παρουσίαση των δράσεων αειφορίας του σχολείου μας

Παρουσίαση κατόπιν πρόσκλησης των δράσεων αειφορίας του σχολείου μας σε webinar του Ελληνικού Αειφόρου σχολείου, επ’ ευκαιρία της απονομής της σημαίας του ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Σεπτ. 2023)

https://www.facebook.com/anna.magkiosi/posts/pfbid02TJ51w9zxKCABvk5r4GE5JVx8V6dkNWkcknMY6FB34y6wyzzGGdde95AiRNL7ofxfl

Μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή και παρουσίαση της δράσης του σχολείου μας ,του Νηπιαγωγείου Ριζαριού,που του χάρισε την πιστοποίηση του αειφόρου σχολειου, σε ένα εξαιρετικό σεμινάριο για το Αειφόρο Σχολείο που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την περασμένη Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα στις 18.00 και διήρκησε τρεις και πλεον ώρες.

https://www.facebook.com/groups/241410056009463/permalink/2551917014958744/

Το σεμινάριο διοργανωθηκε από την υπευθυνη ομάδα του Αειφόρου Σχολείου και τον ιδρυτή της κ Καλαϊτζίδη Δημήτριο, με πάνω απο 890 συμμετάχοντες εκπαιδευτικούς απ όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τέσσερα από τα σχολεία που πήραν την πιστοποιηση κλήθηκαν να παρουσιάσουν την δουλειά τους κι ένα απο αυτά ηταν και το Νηπιαγωγείο Ριζαριού!

Τις συστασεις των σχολείων ανέλαβε να αναλύσει διεξοδικότερα ο κ Δημήτρης Καλαϊτζίδης,ιδρυτής του Αειφόρου Σχολείου και τη συνεχεια παρουσιάστηκαν οι νέοι δείκτες πιστοποίησης αειφόρου σχολειου για τα Νηπιαγωγεία που συστάθηκαν απο ομάδα Νηπιαγωγών στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δηλώνουμε υπερήφανη για την κατάκτηση της σημαιας του αειφόρου σχολειου ,αλλα και για την δράση του σχολειου μας ,σε τοπικό ,εθνικό ,ευρωπαΙκό αλλα και παγμκόσμιο επίπεδο.Κι εννοείται θα συνεχίσουμε τη δράση μας με τον ίδιο και περισσότερο ζήλο!

Συγγραφέας: 
Anna Magkiosi