Συμμετοχή στη δράση «ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ» σε συνεργασία με τη « ΦΛΟΓΑ »

Συμμετοχή στη δράση «ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ» σε συνεργασία με τη « ΦΛΟΓΑ »

https://blogs.sch.gr/niprizartri/2024/02/20/symmetochi-sti-drasi-quot-ap...

Κάποιες φορές μικρές πράξεις, έχουν πολύ μεγάλη αξία και τα παιδιά μαθαίνουν την έννοια της ενσυναίσθησης με τον καλύτερο τρόπο.

Το Νηπιαγωγείο Ριζαριού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΦΛΟΓΑΣ και του ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη Τρικάλων και οι μαθητές του συνοδευόμενοι απ τους γονείς τους συμμετείχαν με χαρά στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024.

Απλώσαμε κι εμεις …τη μπουγάδα της Ευτυχίας μοιράζοντας χαμόγελα και ζωγραφίζοντας μπλουζάκια και στέλνουμε εμπράκτως την αγάπη μας σε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη απο βοήθεια και πολλή αγάπη.

Από το 1982 η Φλόγα φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας.Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουν τη δική μας στήριξη.

Η αποστολή της Φλόγας

Να συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Να αγωνόζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους.

Να μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους, και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.

Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς.Η Φλόγα θα συνεχίζει να φωτίζει και να ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας.

Γι αυτό κι  εμείς  πρέπει να είμαστε δίπλα σ αυτά τα παιδιά !

Συγγραφέας: 
Anna Magkiosi