Συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας  Act4V

Συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας  Act4V

https://blogs.sch.gr/niprizartri/2023/12/23/3911/

https://blogs.sch.gr/niprizartri/2024/01/05/nea-synergasia-me-tin-ethelo...

Κάποιες απλές πράξεις αυτές τις Άγιες μέρες που πλησιάζουν αποκτούν περισσότερη αξία όταν “Μοιράζεσαι” απ’ αυτά που μπορεί και να μη σου περισσεύουν.Φτάνει να χαρίσεις χαμόγελα σε παιδικά προσωπάκια ,αφού τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της αγάπης!

Παρακαλέσαμε λοιπόν τον Αϊ Βασίλη που ήρθε στη γιορτή μας να να παραδώσει στο χώρο που στεγάζει τη δράση και τα δικά μας δωράκια που ετοιμάσαμε με πολύ αγάπη ! Κι εκείνος δέχτηκε με χαρά! Ας δημιουργήσουμε μαζί μια αλυσίδα αγάπης που θα φωτίσει τις ζωές όσων το χρειάζονται !

Μπορoύμε όλοι να γίνουμε ένας κρίκος στην αλυσίδα εθελοντισμού της Αct4v τα φετινά Χριστούγεννα! Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Και δεν χρειάζονται πολλά για να κάνουμε συνανθρώπους μας χαρούμενους! Κάποιες φορές φτάνει ακόμη και μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά!

Γιατί η ενσυναίσθηση που μας κάνει σαν άτομα να είμαστε ανεκτικοί και ανοικτοί στη διαφορετικότητα ,πρέπει να διδάσκετε από πολύ μικρή ηλικία στα παιδιά αν θέλουμε να τα μάθουμε τι σημαίνει η λέξη άνθρωπος και η λέξη ανθρωπιά!

Μόνο τότε θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ενεργούς πολίτες που τους διέπει το ήθος πάνω από όλα.

Συγγραφέας: 
Anna Magkiosi