Βραβείο Code Week School Label 2024-2026

Είμαστε περήφανοι για την απονομή του Βραβείου Code Week School Label 2024-2026 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στον τομέα της κωδικοποίησης και του προγραμματισμού. Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου με δραστηριότητες ανοιχτού κώδικα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023-2024 έδωσε τη δυνατότητα να υποβάλλει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει την ετικέτα Code Week School για τα έτη 2024-2026. 

Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που μοιράστηκαν την αγάπη και τις γνώσεις κωδικοποίησης και προγραμματισμού για να βγει το όμορφο αποτέλεσμα της Αριστείας και διάκρισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής με την Ετικέτα Code Week School. Ευχαριστούμε θερμά την Άννα Μαγκιώση που μας μύησε στο Code Week και τις αξίες του!

Οι γνώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές από τη συμμετοχή τους στη κωδικοποίηση και τον προγραμματισμό αποτελούν δεξιότητες πολύτιμες για την ακαδημαϊκή τους καριέρα μελλοντικά, αφού η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα και η λογική σκέψη ανοίγουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε βιομηχανίες που βασίζονται στην τεχνολογία, όπου υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για επαγγέλματα με ψηφιακό αλφαβητισμό.

https://blogs.sch.gr/1dimapar/2024/05/27/vraveio-code-week-school-label-2024-2026/

Συγγραφέας: 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΓΚΟΥ