ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ-Δημοτικό

Βραβευμένο: 
ΟΧΙ
Έτος Εγγραφής: 
2017
Θέματα: 
2017-2018
Απορρίμματα
2019-2020
Αειφόρο Σχολείο

Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ» βρίσκονται από το 1974 στην πρωτοπορία της Εκπαίδευσης, και με το σημαντικό τους έργο, ακολουθώντας συνεχώς ανοδική πορεία, έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας μας.

Ως το 1988 λειτουργούσαν υπό την επωνυμία ΣΧΟΛΗ «Ο ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ». Από το 1988 και μετά λειτουργούν υπό τη σημερινή επωνυμία και περιλαμβάνουν Βρεφικό Σταθμό, Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και Ωδείο.

Σχολείο λίγων μαθητών στην αρχή, μπόρεσε στη συνέχεια – προπορευόμενο πάντα της εποχής του – να συναγωνιστεί τα αρχαιότερα και πιο ιστορικά ιδιωτικά σχολεία, που λειτουργούσαν και λειτουργούν στην Αττική, και να ισχυροποιήσει την παρουσία του στον χώρο της Εκπαίδευσης. Σήμερα στεγάζεται σε συγκρότημα διδακτηρίων στην Αργυρούπολη και σε έκταση 5000 m2 με 40 άνετες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας εφοδιασμένες με διαδραστικό πίνακα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια φυσικοχημείας και πληροφορικής, αίθουσα καλλιτεχνικών, αίθουσα μουσικής με 15 αρμόνια και άλλα μουσικά όργανα, κλειστό γυμναστήριο ju jitsu, θέατρο άρτια εξοπλισμένο, δανειστική βιβλιοθήκη, γήπεδα πολλαπλής άθλησης (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδοσφαίρου και χάντμπολ), 2 κλειστά γυμναστήρια, αίθουσα πολυμέσων, εποπτικά και άλλα μέσα διδασκαλίας.

Διεύθυνση: 
Αβέρωφ 12-14
16452 Αργυρούπολη