Δώρα αγάπης για τις ημέρες των Χριστουγέννων!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» 

Στο πλαίσιο της πολύπλευρης και πολυετούς συνεργασίας μας με τοπικούς φορείς  και δομές στήριξης, θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου που στήριξαν  τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας.
Η δράση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των δράσεων των Οικολογικών Σχολείων.
Οι μαθητες του σχολείου μας ανά τμήμα συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα τοποθέτησαν κατω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας, για να τα παραδόσουν στα παιδιά και οι οικογένειές τους που στηρίζονται εξατομικευμένα με όσα έχουν ανάγκη (τρόφιμα, σχολικά, είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, οικοσκευές, κ.λ.π.) .
Σε όλη αυτή την προσπάθεια τα Σχολείο μας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο, πραγματοποιώντας συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Οι μαθητές μας ένιωσαν έντονα το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς καθώς είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν και τα ίδια πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκαναν. Γιατί αγάπη είναι να προσφέρεις και να είμαστε σίγουροι ότι ξαναγυρίζει πίσω σε αυτόν που προσφέρει...! 
Καλες Γιορτές!

Συγγραφέας: 
KIRIAKI KIDONIEOS