ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημιουργία περιβαλλοντικής επιτροπής στο σχολείο μας.

Ξεκινώντας στο σχολείο μας το ταξίδι προς την αειφορία, δημιουργήσαμε την περιβαλλοντική μας επιτροπή, που είναι η κινητήριος δύναμη του προγράμματος και το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του στόχου «Οικολογικά Σχολεία». Η επιτροπή συγκροτήθηκε έτσι ώστε  να αντιπροσωπεύει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλη τη σχολική  και ευρύτερη κοινότητα του Λιμένα Θάσου.

Στην επιτροπή συμμετέχουν η Διευθύντρια του Σχολείου μας Μαρία Παπαλαζάρου, η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του προγράμματος Μαργιού Καλλιόπη, ο Δήμαρχος Θάσου Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, η ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ελένη Λαβτζή, η καθαρίστρια του σχολείου Σταματούλα Παπούλα  , από δύο εκπρόσωποι των προεδρείων της κάθε τάξης και τρεις της Ε΄τάξης που υλοποιεί το πρόγραμμα . Η Ε΄τάξη είχε υλοποιήσει την προηγούμενη χρονιά και το πρόγραμμα για τα «Απορρίμματα».

Καθορίσαμε να συναντιόμαστε κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα, σε χώρο του σχολείου μας, υπογράψαμε  «Πρωτόκολλο Συνεργασίας» και αποφασίσαμε η υπεύθυνη εκπαιδευτικός να κρατάει τα πρακτικά  των αποφάσεων. Τα αποτελέσματα των συζητήσεων της επιτροπής θα αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας και του Δήμου Θάσου.

 

 

Συγγραφέας: 
Καλλιόπη Μαργιού