Γλυκό του κουταλιού Νεράντζι

Στα πλαίσια των μαθημάτων Αρχές Επεξεργασίας τροφίμων και Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας-Τροφίμων και Περιβάλλοντος παρασκεύασαν γλυκό του κουταλιού χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το νεράντζι.

Το νεράντζι γνωστό και ως «πορτοκάλι της Σεβίλλης» είναι ευρέως γνωστό στην περιοχή της Μεσογείου και ιδιαίτερα στον ελλαδικό χώρο όπου χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή μαρμελάδας, λικέρ και γλυκό του κουταλιού!!!

Οι καθηγήτριες

Ζαρόκωστα Ματίνα

Τετριμέλη Χριστίνα

Συγγραφέας: 
xristinatetrimeli