Γιορτή Τυριού και Λαδιού στο Δ.Σ. Θερμής

@@ Οι αυλές των Δημοτικών σχολείων είναι στα περισσότερα χωριά οι μόνοι αδόμητοι χώροι, που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και είναι κρίμα να μένουν αναξιοποίητοι τις περιόδους που δεν λειτουργούν τα σχολεία

@@ Στην αυλή του Δ.Σ. Θερμής φιλοξενούνται κάθε χρόνο αρκετές εκδηλώσεις : Λειτουργείται το προσκυνητάρι της Αγίας Παρασκευής και γίνεται αποκριάτικη και Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

@@ Φέτος ο δραστήριος Σύλλογος της κωμόπολης «Η Ελπίς» πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει την 1η γιορτή Τυριού και Λαδιού το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στις 8 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Σχολείου με ελεύθερη είσοδο.

@@ Η γιορτή έγινε  με μεγάλη επιτυχία  και όσοι συμμετείχαν είχαν  τη χαρά να γευτούν Λεσβιακά προϊόντα με συνοδεία κρασιού και ούζου  και να γλεντήσουν με ζωντανή μουσική, ενώ απήλαυσαν  και χορούς από τοπικά συγκροτήματα. Πραγματοποιήθηκε  επίσης λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

@@ Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την  επιτυχία της  εκδήλωσης και ευχόμαστε να στεριώσει και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο , ώστε να προβάλλονται τα τόσο αγνά και γευστικά προϊόντα της περιοχής .

Συγγραφέας: 
avalesis