Με πολλή συγκίνηση η αυλαία της χρονιάς 

@@ Με πολλή συγκίνηση, από τα παιδιά της Στ΄ που αποφοίτησαν, αλλά και με δροσιστικά παγωτά για όλους τους μαθητές έπεσε σήμερα το πρωί η αυλαία της φετινής χρονιάς.

@@ Η τελετή ξεκίνησε με ένα χαιρετισμό του Διευθυντή και συνεχίστηκε με τη γιορτή παράδοσης της σημαίας από τους μαθητές της ΣΤ΄ (και παραλαβής τη από τους μαθητές της Ε΄ τάξης) , μια τελετή ,που συνεχίζεται στο σχολείο για πολλές δεκαετίες.

# Στη διάρκειά της μαθητές της Στ΄ τάξης (που αποφοίτησαν) εκφώνησαν αποχαιρετιστήριους λόγους, ενώ τους απάντησαν μαθητές της Ε΄ τάξης. Η τελετή έκλεισε με την παράδοση της σημαίας και την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου.

# Στη συνέχεια δόθηκαν από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων αναμνηστικά στους μαθητές της ΣΤ΄ και μια μεταλλική ταυτότητα στον καθένα με χαραγμένη την ημερομηνία που θα συναντηθούν, ύστερα από 10 χρόνια.

# Η εκδήλωση έκλεισε με δροσιστικά παγωτά(προσφορά του Συλλόγου Γονέων) και την απονομή των ελέγχων του Γ΄ τριμήνου , των τίτλων προόδου και των τίτλων σπουδών για τους μαθητές της Στ΄ τάξης.

@@ Καλό καλοκαίρι σε όλους .

Συγγραφέας: 
avalesis