Χριστουγεννιάτικο παζάρι και συνεργασίες Σχολείων

ομαδικές εικαστικές δημιουργίες
η αφίσα μας
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τις Χριστουγεννιάτικες συνεργασίες

Στο πλαίσιο των καινοτόμων περιβαλλοντικών και πολιτιστικών μας προγραμμάτων επιτύχαμε εξαιρετικές συνεργασίες μεταξύ Σχολείων. Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός, Εικαστικός: Θεοδώρα Χανδρινού. Με ενθουσιασμό τα παιδιά έδωσαν τον πιο δημιουργικό τους εαυτό!

* Το Παζάρι Χριστουγέννων που έλαβε χώρα στο 22º Δημοτικό Σχολείο Αθήνας και οι Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών παρουσιάστηκαν σε ανοιχτές για το κοινό εκδηλώσεις και έλαβαν σχόλια γεμάτα ενθουσιασμό! https://blogs.sch.gr/arteducate/2023/12/20/christoygenniatikes-dimioyrgi...

* Από τις συνεργασίες αλληλεπίδρασης μεταξύ άλλων Σχολείων ξεχώρισαν οι Εικαστικές δημιουργίες στο 79º Δημοτικό Σχολείο Αθήνας. https://blogs.sch.gr/arteducate/2024/01/08/eikastikes-dimioyrgies-sto-79...

* Οι εικαστικές δημιουργίες και οι εκθέσεις με τα έργα των παιδιών αποτέλεσαν ψηφιακό υλικό ορατό στο ευρύ κοινό μέσω διαδικτύου.

* Τα παιδιά αντάλλαξαν μηνύματα και ευχητήριες κάρτες με το 1º Δημοτικό Σχολείο Παίδων «Αγια Σοφία » και με Σχολεία από το εξωτερικό - την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες, συμμετέχοντας ενεργά σε έργα eTwinning.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά!!

Θεοδώρα Χανδρινού

Συγγραφέας: 
Θεοδώρα Χανδρινού