# Πρώτη των πρώτων στη Λέσβο μαθήτρια του Σχολείου μας  

@ Πρώτη των πρώτων στη Λέσβο αναδείχθηκε στις Πανελλαδικές 2024 η μαθήτρια του ΓΕΛ Παμφίλων Αδαμαντία  (Μαντώ) Τζωρτζή, η οποία συγκέντρωσε 19.335 μόρια!

@ Η Μαντώ Τζωρτζή  δεν ήταν μόνο μια επιμελέστατη  μαθήτρια  στα 6 χρόνια που φοίτησε στο Δ.Σ. της Λουτρόπολης Θερμής. Συμμετείχε  παράλληλα σε όλες τις  δραστηριότητες της σχολικής μονάδας.

@ Έγραφε στη σχολική εφημερίδα (Το Θήτα  της Θερμής), έκανε μάθημα - όταν ήταν  μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου - στα «Πρωτάκια», τα «Δευτεράκια» και τα «Τριτάκια»,  έκανε αθλητισμό, συμμετείχε σε έρευνες, έπαιρνε συνεντεύξεις (όπως  με την Άλκη Ζέη).

@ Όλα τα παραπάνω προδιέγραφαν την πορεία που θα είχε, που ήταν λαμπρή μια και αναδείχτηκε πρώτη των πρώτων στη Λέσβο στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας  19.335 μόρια!

 

 

@ Άρθρο της Μαντώς στο ΘΗΤΑ της Θερμής για την Αγγλίδα αρχαιολόγο που έφερε στο φως την προϊστορική Θερμή

@ Ιούλιος 2018 : Η Χριστίνα, η Αμάντα , η Νεφέλη, η Μαντώ και  η συγγραφέας Άλκη  Ζέη στο σαλόνι  του ξενοδοχείου «Βότσαλα»

@ Χειμώνας του 2018 : Η Μαντώ διδάσκει σε ένα "πρωτάκι" τα μυστικά της πληροφορικής, ενώ ήδη είναι μαθήτρια της α΄ Γυμνασίου.

Συγγραφέας: 
avalesis