Ρυζόγαλο- γλύκισμα

Στα πλαίσια του μαθήματος Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων και με την συμμετοχή του τμήματος Δγ2 του τομέα της Γεωπονίας, παρασκευάσαμε ένα γλυκό με βασικό υλικό το γάλα. 

Οι μαθητές συμμετείχαν σε όλα τα στάδια παρασκευής του γλυκού.
Στόχος ήταν οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με το γάλα και τις διάφορες παρασκευές του. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι το ρυζόγαλο.

Κατά την διαδικασία της παρασκευής του γλυκού οι μαθητές διδάχθηκαν τα είδη γάλακτος και τις απαραίτητες επεξεργασίες μεταποίησης του.

Στο τέλος του εργαστηρίου γεύτηκαν όλοι οι μαθητές το γλυκό.  
Υπευθυνη εκπαιδευτικός: Παπαδημητριου Καλλιόπη , γεωπόνος 

Συγγραφέας: 
xristinatetrimeli