Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά

@Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσε ο εφημέριος της κωμόπολης π. Γεώργιος Καλέλλης σήμερα στις 9.15 το πρωΐ άρχισε η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρόπολης Θερμής.

@ Στην τελετή παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Θερμής Χρ. Τσιβγούλης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Θ. Σπύρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Στρ, Χαραλαμπέλλης, οι μαθητές του σχολείου και πολλοί γονείς.

@@ Μετά το τέλος της τελετής ο Διευθυντής παρουσίασε τους εκπαιδευτικούς των τάξεων καθώς και τις νέες ειδικότητες που ήρθαν στο σχολείο καθώς και τα τμήματα εξωσχολικών δραστηριοτήτων που πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

@@ Ευχαρίστησε επίσης την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Βαλάκου , που τήρησε τις υποσχέσεις, που έδωσε τον Ιανουάριο, όταν επισκέφθηκε το σχολείο , με αποτέλεσμα να υλοποιηθούν μια σειρά απαραίτητες παρεμβάσεις για τη λειτουργία της μονάδας.

@ Επίσης ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων του σχολείου τον Αντιδήμαρχο Θερμής Χρ. Τσιβγούλη και τον Πρόεδρος της κοινότητας Θ. Σπύρου.

@@ Τέλος ζήτησε τη συστράτευση όλων , προκειμένου να υλοποιηθεί ένα δίξαιο αίτημα του σχολείου , η τοποθέτηση κλιματιστικών στις αίθουσες του πάνω ορόφου , δεδομένου ότι οι μαθητές «έβρασαν» κυριολεκτικά τον Ιούνιο.

@@ Αμέσως μετά έγινε γονείς και μαθητές μπήκαν στις αίθουσες , όπου είχαν γνωριμία με τις νέες δασκάλες και δασκάλους τους. Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και γόνιμη συνεργασία όλων, με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τους μαθητές .

Συγγραφέας: 
avalesis