Το δώρο της Αμάντας

# Οι μαθητές όταν αποφοιτούν από το Δημοτικό και πηγαίνουν στο Γυμνάσιο μπαίνουν σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο. Άλλα ενδιαφέροντα, άλλες ανησυχίες, άλλες προτεραιότητες.Φυσικό λοιπόν είναι να αφήνουν πίσω τους τα όσα πέρασαν εκεί για έξι χρόνια και προσωρινά να τα «ξεχνάνε».

………………………………………………

# Δεν λείπουν όμως και οι εξαιρέσεις. Μια από αυτές, η Αμάντα, μαθήτρια τώρα της Γ΄ Γυμνασίου, μας «αιφνιδίασε» ευχάριστα με ένα δώρο, που μας έφερε στο σχολείο παραμονές των γιορτών.

..............................................................

#Το δώρο ήταν ένα ωραιότατος πίνακας, ζωγραφισμένος από την ίδια, με ένα λουλούδι, που ανθίζει και στη θέση του άνθους έχει ένα βιβλίο.

……………………………………………..

# Όλοι μας -μαθητές και εκπαιδευτικοί - νοιώσαμε μια πολλή ευχάριστη έκπληξη και για την χειρονομία, αλλά και για το πόσο όμορφη είκαστικά ήταν διατυπωμένη η ιδέα.

……………………………………………..

# Ευχαριστούμε θερμά την Αμάντα για το δώρο της - που βρήκε τη θέση του πάνω από την βιβλιοθήκη μας - αλλά και οικογένειά της (τον Σπύρο και την Ρουντίνα), που μας στήριξαν πολύ και συνεχίζουν να μας στηρίζουν κάθε φορά, που ζητάμε την βοήθειά τους.

 

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ