Νέα δωρεές στην βιβλιοθήκη μας

 

#Μεγάλη κίνηση είχε η σχολική μας βιβλιοθήκη τις παραμονές των Χριστουγέννων. Πολλά παιδιά έσπευσαν να δανειστούν βιβλία για να έχουν να διαβάζουν τις μέρες των διακοπών.

.............................................................

# Παράλληλα συνεχίστηκαν και οι δωρεές βιβλίων μέσα στους δυο τελευταίους μήνες. Δεχτήκαμε λοιπόν βιβλία από τους παρακάτω:

………………………………………………….

#Από τη μαθήτριά μας Ελένη Αγριτέλλη (της Γ΄τάξης), που έφερε και μας δώρισε όλα τα παλιότερα λογοτεχνικά της βιβλία. Την ευχαριστούμε και την συγχαίρουμε για την πράξη της, που ευχόμαστε να βρει κι άλλους μιμητές.

………………………………………………….

# Από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Δημήτριο Χατζηλία, Πρώην Προϊστάμενο Διεύθυνσης Π.Ε και επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο , που από το Σκαλοχώρι, μας έστειλε τα δύο τελεταία συγγραφικά του πονήματά «Χώροι λατρείας του Σκαλοχωρίου Λέσβου» και «Το πολύκροτο μοναστηριακό ζήτημα Μηθύμνης 1866-1888».Τον ευχαριστούμε θερμά.

………………………………………………….

#Από την κ. Ειρήνη Πουπάκη, διδάκτορα κλασσικής Αρχαιολογίας, που μας έστειλε από την Αθήνα τρία βιβλία της μαζί με τις ευχές της και τη νέα χρονιά εσωκλείοντας και ένα μικροποσό για τις ανάγκες του σχολείου. Την ευχαριστούμε ολόθερμα.

………………………………………………..

# Τέλος δεχτήκαμε δωρεά 16 τόμων (από δωρήτρια, που δεν επιθυμεί την γνωστοποίης του ονόματός του) με εικονογράφηση και εκλαϊκευμένα κείμενα για ανακλύψεις και εφευρέσεις, που σημάδεψαν την πορεία της ανθρωπότητας. Πολλά ευχαριστώ και σε εκείνη και τις πιο θερμές ευχές μας για Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Συγγραφέας: 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΜΒΑΚΑ