"Μια λέξη μοναχά... Ελευθερία" : Δυο βραβεία σε μαθητές μας

@@ Ανάμεσα στις απονομές που έγιναν στις γιορτές λήξης της φετινής χρονιάς ήταν και αυτές που αφορούσαν τον Παλλεσβιακό μαθητικό διαγωνισμό "Μια λέξη μοναχά... Ελευθερία". Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 300 μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη Στράτη.

@@ Δύο από τα βραβεία που απονεμήθηκαν αφορούσαν μαθητές του σχολείου μας. Το πρώτο το κέρδισε ο μαθητής της Β΄ τάξης Β.Λ. (με τη ζωγραφιά του «ο αγαπημένος μου σαλίγκαρος» ) και το άλλο ο μαθητής της Ε΄ τάξης Π.Τ.( με το διήγημά του «Οι ανάγκες και η ελευθερία».

@@ Το βραβείο του Β.Λ. ήταν ένα Notebook και του Π.Τ. ένα βιβλίο επιλογής του. Απονεμήθηκαν επίσης έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Τα βραβεία και τους επαίνους απένειμε ο Άρης Σπέρκος, μέλος της Οργανωτικής επιτροπής.

@@ Επειδή για μας η συμμετοχή έχει την ίδια σημασία με τη διάκριση συγχαίρουμε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν και φυσικά αυτά που βραβεύτηκαν. Συγχαίρουμε επίσης τις οικογένειές τους που τα στήριξαν σ΄ αυτό το ωραίο «ταξίδι» που πραγματοποίησαν.

@@ Και μας προξενεί ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι σ΄ αυτόν τον 2ο διαγωνισμό συμμετείχαν διπλάσιοι μαθητές μας από ότι στον 1ο (πρόπερσι), οπότε είχαν βραβευτεί πάλι δυο μαθήτριές μας.

................................................................................................................................................................

@@ Στο διαγωνισμό υπήρχαν οι εξής κατηγορίες :

1η: “Ζωγραφίζω και Περιγράφω” για μαθητές Α’ και Β’

2η : Διαγωνισμός συγγραφής για μαθητές Γ’ και Δ’

3η : Διαγωνισμός συγγραφής για μαθητές Ε’ και ΣΤ’

@@ Τον διαγωνισμό διοργάνωσαν τρεις Σύλλογοι Γονέων Σχολείων της Μυτιλήνης και στήριξαν η Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού Βορείου Αιγαίου και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου.

 

Συγγραφέας: 
avalesis