Ζήνα Καραμανώλη : Πολλά παραπάνω από μια απλή καθαρίστρια …

@@ Στις τελετές λήξης κάθε σχολικής χρονιάς απονέμονται έπαινοι και βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν. Στη σχολική μας μονάδα καθιερώσαμε εδώ και τρία χρόνια μία ακόμα βράβευση.

@@ Τιμούμε τους ανθρώπους που στηρίζουν και συνδράμουν το έργο του σχολείου και τις δραστηριότητές του. Κι αυτό σε μια προσπάθεια να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με την τοπική κοινωνία.

@@ Φέτος με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων αποφασίσαμε να τιμήσουμε δύο πρόσωπα. Το ένα από αυτά (στο άλλο θα αναφερθούμε με ξεχωριστή μας ανάρτηση) ήταν η καθαρίστρια του σχολείου κ. Ζήνα Καραμανώλη

@@ Ενεργώντας σαν οργανικό μέλος του σχολείου μας συνέδραμε σε πάμπολλες δραστηριότητες, που αλλιώς δεν θα είχαν υλοποιηθεί. (Σχολικός κήπος, καπιράδες, σαρακοστιανό τραπέζι, γευσιγνωσίες, σχολικά γεύματα και πολλά άλλα).

@@ Το αυθόρμητο και παρατεταμένο χειροκρότημα, που ακούστηκε μόλις η Σχολική Σύμβουλος κ. Μαρία Τζουρά της απένειμε το βραβείο (που αθλοθέτησε το Μουσείου του Απολιθωμένου Δάσους) ήταν η καλύτερη δικαίωση της απόφασής μας.

@@ Ζήνα σε ευχαριστούμε θερμά για όλα…

 

Συγγραφέας: 
avalesis